Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente in tweede helft langs Heracles


2 oktober 2005 - De Tukkers leefden al enkele weken toe naar de eerste derby sinds twintig jaar tussen Heracles Almelo en FC Twente. De bezoekers uit Enschede pakte uiteindelijk een verdiende 4-0 overwinning.


Gelet op de ranglijst ging Heracles de wedstrijd in als de favoriet, het eindigde vandaag echter ander. FC Twente was heer en meester in de tweede helft. Echter in de eerste helft bood Heracles Almelo goed weerstand en niets leek er op dat het elftal van Peter Bosz een zware nederlaag zou moeten gaan verwerken.

FC Twente liep in de tweede helft echter makkelijk weg van Heracles. Majstorovic ('54), Kennedy ('60), Zomer ('83) en in blessuretijd N'Kufo waren de doelpuntenmakers.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!