Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VV Bennekom krijgt een echt stadion


12 oktober 2003 - De businessclub van VV Bennekom, MID4, heeft in samenwerking met Cuperus Vastgoed een zeer ambitieus plan gemaakt om een stadion te krijgen voor de topamateurclub. Het vastgoedconcern Cuperus wil namelijk een complex laten verrijzen met daarin onder meer een voetbalstadion wat plaats kan bieden aan 3500 toeschouwers, alle zitplaatsen zouden overdekt zijn.


VV Bennekom zal het stadion moeten gaan betrekken, maar het complex moet functioneel worden. Naast het sportieve aspect moet het ook dienst kunnen doen als woon-, bedrijfs- en evenenemtencomplex. Het 15 miljoen euro kosten complex moet op een termijn van vijf jaar gezien worden totdat het zal worden afgeleverd. Het stadion moet WEBkom gaat heten. Het staat voor Wageningen, Ede en Bennekom. Het is dan een combinatie van wonen, werken, recreŽren en sport. De initiatiefnemers vinden het woord Arena kijken naar de regio te veel en zodoende lijk een kom voldoende. Vandaar deze naam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!