Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag huurt Edwin de Graaf


5 oktober 2005 - Feyenoord en ADO Den Haag zijn het eens geworden over de verhuur van Edwin de Graaf. De 25 jarige middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door ADO Den Haag met een optie tot koop. Eerder was Feyenoord het al met Roda JC eens geworden over een definitieve transfer, De Graaf en Roda kwamen er echter financieel niet uit.


De periode van De Graaf bij Feyenoord kan allerminst een succes worden genoemd. Feyenoord contracteerde de middenvelder in de zomer van 2004 en verhuurde de middenvelder direct terug aan zijn oude club RBC Roosendaal. In de winterstop van 2004/2005, een half jaar later, werd de dynamische middenvelder teruggehaald door Gullit. Uiteindelijk zou De Graaf zes competitieduels spelen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!