Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax hoopt op Steven Pienaar


6 oktober 2005 - Ajax hoopt het op korte termijn eens te worden met Steven Pienaar over een contractverlenging. Ajax heeft de Zuid Afrikaanse middenvelder inmiddels een aanbieding gedaan, eerdere onderhandelingen liepen altijd op niets uit.


De Amsterdamse club gaat nu dan ook onderzoeken of Pienaar zijn contract bij Ajax wel wil verlengen. Voor de middenvelder bestaat interesse van onder meer Liverpool en Borussia Dortmund, de speler is immers aan het einde van het seizoen transfervrij. Naast een financiele vooruitgang wil Pienaar ook graag weer op het middenveld worden gepositioneerd, nu wordt hij gebruikt als rechtsbuiten.

'Uit deze aanbieding spreekt volgens ons voldoende vertrouwen, zowel persoonlijk als financieel', zegt technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf. De positie waar Pienaar speelt zou volgens Van Geel niet doorslaggevend zijn. Liverpool zou volgens De Telegraaf inmiddels een bod voorbereiden bij het openen van de internationale transfermarkt in januari van 1,5 miljoen euro.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!