Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax aast op Wilhelmsson en Vandenborre'


11 oktober 2005 - Ajax volgt nauwlettend de verrichtingen Christian Wilhelmsson en Anthony Vandenborre, zo meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Beide spelers van Anderlecht zijn inmiddels een aantal malen bekeken door scouts van Ajax. Er zou een bod worden voorbereid van in totaal acht miljoen euro, daarnaast zal er ook nog eens een speler in ruil worden aangeboden.


De Zweedse international, Christian Wilhelmsson, verlengde onlangs zijn contract bij Anderlecht tot de zomer van 2007. Tegelijkertijd werd afgesproken dat Anderlecht komende zomer zal meewerken aan een transfer van de 25 jarige aanvaller, die op beide flanken inzetbaar is. Wilhelmsson speelt sinds 2004 voor Anderlecht dat hem aantrek van het Noorse Stabaek.

Naast Wilhelmsson aast Ajax ook op verdediger Vandenborre. De pas 17 jarige verdediger maakte vorig jaar al zijn debuut voor het Belgische nationale team. Van den Borre kan worden ingezet als rechtsback als wel als rechter-centrale verdediger. Hatem Trabelsi lijkt Ajax te gaan verlaten, Vandenborre zou dan een zeer goede opvolger zijn.

Toch lijken beide spelers onhaalbaar. Het duo stond al in de belangstelling van grote clubs uit de Premiership en Serie A. Zo heeft Tottenham Hotspur al lange tijd interesse in Christian Wilhelmsson. Daarnaast is 8 miljoen euro voor het tweetal aan de lage kant.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!