Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vanden Stock komt met eisenpakket


11 oktober 2005 - Roger Vanden Stock wil bondsvoorzitter worden. Hij is zelfs topkandidaat om Jan Peeters op te volgen maar komt wel met een aantal eisen. Onder meer de Eerste Klasse zal moeten worden ingekrompen tot een competitie van 14 clubs. Ook moet er een aantal veranderingen wordne doorgevoerd bij de nationale bond.


"De voorwaarde is dat de plannen van de strategische commissie goedgekeurd worden. In die commissie ben ik bezig met herstructureringsplannen", aldus Vanden Stock in Het Nieuwsblad en De Gazet van Antwerpen.

"De eerste klasse moet kleiner: ik wil een competitie met 14 clubs", zegt Vanden Stock. "We moeten onze competitie versterken en dat kan alleen door een concentratie van de sterke clubs. Ik wil ook play-offs op het einde van de competitie."

Ook moeten er veranderingen komen bij de nationale bond. "Het uitvoerend comité moet functioneren als de raad van bestuur van een bedrijf. Op financieel, sportief, juridisch en commercieel vlak moet de bond geleid worden door profs."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!