Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Claessens moet opnieuw afhaken op training


13 oktober 2003 - Vitesse-speler Gert Claessens haakte maandag opnieuw af tijdens de training. De middenvelder kreeg een tik tegen de kuit. Claessens had de laatste tijd last van "zware benen". De Belg voelde zich moe en liet zijn bloed onderzoeken. Dat bleek in orde en tijdens het afgelopen vrije weekend trainde hij extra.


Didier Martel trainde wel weer voluit mee. De Franse vleugelspeler lijkt hersteld van zijn achillespeesblessure, waarvan hij al weken last had. Ook Emile Mbamba maakte zijn rentree op het trainingsveld. De spits verrekte vorige week een spier in zijn lies.

De teenbreuk die Nick Hofs twee weken geleden opliep in het duel tegen FC Utrecht, is niet geheeld. Hofs kwam afgelopen donderdag uit het gips en had normaal gesproken de training mogen hervatten. De breuk bleek echter niet hersteld. Nick Hofs kon alleen een lichte looptraining afwerken: "Ik heb alleen een beetje gelopen en dat ging wel. Maar toen ik uit het gips kwam, deed het zeker nog pijn. Een behoorlijke tegenvaller."

Hofs weet niet hoelang hij er nu nog uitligt: "Komend weekend tegen RKC Waalwijk wordt denk ik niks. Donderdag wordt er weer een foto gemaakt." (Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!