Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jonge aanvaller op proef bij RKC Waalwijk


13 oktober 2003 - Stef Bergmans is een talentvolle aanvaller bij de amateurs van Groene Ster uit Heerlen. Vorig seizoen stond de jonge aanvaller nog in de belangstelling van Fortuna Sittard maar kwam niet tot overeenstemming met de Gouden Gids Divisie club. Nu is Bergmans op proef bij RKC Waalwijk.


Bergmans scoorde vorig seizoen al aan de lopende band in de eerste klasse, scoren blijft hij doen en nu op een nog hoger niveau : de hoofdklasse. Echter nu krijgt Bergmans opnieuw de kans een contract te verdienen bij een profclub. Bij Fortuna Sittard was er onvoldoende geld om hem te doen besluiten zijn maatschappelijke loopbaan op te geven voor het profvoetbal, misschien lukt het nu wel. Bergmans blijft echter een Fortuna fan en is een regelmatige gast in Sittard bij wedstrijden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!