Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Eindhoven huurt ook Janssen van PSV


14 oktober 2005 - FC Eindhoven zal opnieuw een speler krijgen van PSV. Tim Janssen wordt tot het einde van het seizoen gehuurd. Voorlopig heeft FC Eindhoven daar niets aan, de speler is namelijk nog herstellende van een zware knieblessure. Na de winterstop wordt pas verwacht dat de speler wedstrijdfit is.


De 19 jarige Janssen staat te boek als een groot talent. Vorig seizoen maakte hij nog een goede indruk bij FC Zwolle. Ondanks zijn blessure waren er een aantal clubs die de speler graag wilde huren. PSV werkte echter alleen mee aan een transfer naar satellietclub FC Eindhoven.

Janssen is al weer de vijfde speler van PSV die op huurbasis gaat spelen bij Eindhoven. Otman Bakkal, Sepp de Roover, Jelle ten Rouwelaar en Sasa Stojanovic gingen de speler al voor.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!