Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen doelpunten bij WIllem II - Sparta


14 oktober 2005 - Willem II en Sparta Rotterdam maakte er vanavond een amusant duel van bij de vrijdagavond wedstrijd in de Eredivisie. Beide teams kregen kansen op de overwinning, kansen waren er namelijk over en weer. Gescoord werd er echter niet en dat was vooral te danken aan de twee doelmannen: Ponk (Sparta) en Moens (Willem II).


Kansen waren er voldoende, 5-5 was bijvoorbeeld een goede afspiegeling geweest als eindstand. De vele kansen betekende overigens niet dat er ook goed gevoetbald werd. Het niveau wat beide teams vandaag lieten zien was bedenkelijk te noemen. Zonder de twee doelmannen was het echter wel een doelpuntenfestival geworden.

Sparta eindigde het duel overigens met negen spelers. Twintig minuten voor tijd mocht Jan Michels als eerste het veld met een rode kaart verlaten. In de slotfase van het duel was er op de middenlijn een opstootje waarop de scheidsrechter ook een rode kaart gaf aan Yuri Rose.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!