Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Powel hoopt op Engelse Championship


15 oktober 2005 - Berry Powel scoorde 14 maal in 11 competitiewedstrijden, daarnaast gaf hij ook nog eens vier assists. De aanvaller van FC Den Bosch is dus 'hot' te noemen. Powel aast op een vertrek uit de Gouden Gids Divisie, daarom heeft hij de voornamelijk in Engeland opererende Nederlandse zaakwaarnemer Chiel Dekker van de SFX Groep in de arm genomen.


De afgelopen jaren werd de speler nog vertegenwoordigd door Grandstand van Piet Buter. De keuze voor Chiel Dekker is logisch, de zaakwaarnemer vertegenwoordigd onder meer Andy van der Meyde en Ji-Sung Park. Powel zou graag willen gaan spelen in de Engelse Championship.

Powel heeft nog een contract tot de zomer van 2006 in Den Bosch en zit daarmee op een zetel. De speler wil graag in de winterstop of aan het einde van het seizoen vertrekken. Een nieuwe verbintenis is in ieder geval geen optie.

Zij nieuw zaakwaarnemer Dekker in het Brabants Dagblad: 'We hebben besloten dat hij Den Bosch sowieso gaat verlaten. Of transfervrij aan het einde van het seizoen, of voor een transfersom in de winterstop. Natuurlijk snap ik dat FC Den Bosch nog wat geld aan Berry wil verdienen, maar we moeten geen overhaaste beslissingen nemen. Het zou slecht zijn om nu voor een club te kiezen, waar hij als noodgreep wordt gehaald en vervolgens op de bank terecht komt. Daar schiet echt niemand wat mee op.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!