Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wint eenvoudig van AZ


15 oktober 2005 - PSV heeft vandaag vrij eenvoudig met 3-0 gewonnen van AZ. Aan PSV kant waren Philip Cocu die twee maal scoorde en de ongrijpbare Arouna Kone de smaakmakers. AZ had vanavond in het Philips Stadion weinig in te brengen en verloor dan ook terecht.


PSV begon het duel met een aantal twijfelgevallen, andere spelers waren nog geblesseerd. Guus Hiddink besloot onder meer de zojuist herstelde Michael Reiziger op de bank te laten. AZ had tot dusver in elk competitieduel nog gescoord vandaag had men daar nauwelijks kansen op.

Arouna Kone was opnieuw een smaakmaker al mist hij nog de killer-achtige mentaliteit van een echte topspits. Een te korte terugspeelbal van Ron Vlaar werd door de Ivoriaanse aanvaller bijvoorbeeld niet afgestraft. Niet veel later was hij echter wel de aangever op de 1-0 van Philip Cocu voor rust.

In de laatste tien minuten van het duel liep PSV simpel weg naar een 3-0 zege. Dat gebeurde zonder de geblesseerd uitgevallen Kone als mede de met twee keer geel van het veld gestuurde Ron Vlaar. Cocu en Vennegoor of Hesselink zorgden voor de doelpunten. Door de zege neemt PSV de koppositie over van AZ.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!