Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huntelaar brengt Heerenveen voorbij NAC


15 oktober 2005 - SC Heerenveen speelde vandaag zeventig minuten lang met een man minder. Toch won het elftal van Geert-Jan Verbeek vandaag met 3-0 in Breda van ANC. De winst was vooral te danken aan de terugkeer van spits van Klaas-Jan Huntelaar, die de afgelopen duels een schorsing uitzat. De aanvaller van Jong Oranje nam alle drie de doelpunten voor zijn rekening.


Al na vijf minuten kwam Heerenveen op voorsprong door een goal van Klaas-Jan Huntelaar die kon inkoppen op een voorzet van Ugur Yildirim. Nog geen kwartier later pakte Heerenveen verdediger Marcel Seip al zijn tweede gele kaart van het duel, de speler moest het veld toen al verlaten.

NAC kon niet profiteren van de man meer situatie. Enkele minuten later was het namelijk al weer Huntelaar die scoorde, dit maal op aangeven van de Kroaat Pranjic. Vlak nar rust besloot Huntelaar met een solo-actie de wedstrijd helemaal op slot te gooien door zijn derde treffer van de avond te scoren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!