Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax in ArenA niet voorbij Heracles


15 oktober 2005 - Opnieuw geen winst voor Ajax in de eigen Amsterdam ArenA. Het werd vanavond 0-0 tegen promovendus Heracles Almelo. Een zware mokerslag voor de Amsterdammers, die dit seizoen op eigen veld al eerder niet van Feyenoord en ADO Den Haag wonnen.


Natuurlijk kreeg Ajax kansen op de overwinning. Grote kansen waren dat echter ook niet. Het waren halve kansen, maar gelet op het kwaliteitsverschil had Ajax gewoon moeten winnen. Dat is Ajax aan haar stand verplicht.

Heracles Almelo ging niet zoals andere kleine clubs de aanval zoeken in Amsterdam ArenA. Het bleef bouwen op haar verdediging en daar heeft de promovendus ook het recht toe. Ajax is dus de topclub en die moet het spel maken. Een kleine club als Heracles Almelo kan dat gewoon niet tegen Ajax. Heracles kreeg zelf in de couner ook een aantal kansen. Het bleef bij 0-0 wat voor een feest zorgde onder de Heracles spelers en supporters.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!