Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Club Brugge en Anderlecht winnen


15 oktober 2005 - Club Brugge heeft vandaag met veel moeite de uitbeurt tegen Westerlo weten te winnen. Pas in de slotfase bezorgde Gert Verheyen zijn club de winst. Ook Anderlecht en Zulte Waregem wonnen hun wedstrijden, Standard komt morgen pas in actie.


Westerlo - Club Brugge 1-2 (1-1)
Club Brugge had het vanavond bijzonder moeilijk tegen Westerlo. De thuisploeg kwam na 36 minuten spelen zelfs terecht op voorsprong. Een benutte strafschop van Balaban in de slotminuut voor rust zorgde toch nog voor de gelijkmaker. Vlak voor de 1-1 had Gasperic (Westerlo) al de rode kaart ontvangen. Invaller Gert Verheyen, die in het veld kwam voor Portillo, scoorde vijf minuten voor tijd de winnende treffer.

Beveren - Anderlecht 0-1 (0-1)
Ook Anderlecht had het vandaag bijzonder moeilijk, het moest op bezoek bij Beveren. De thuisploeg dacht echter vooral aan aanvallen, verdedigend was de organisatie soms zoek. Nenad Jestrovic zorgde voor de enige treffer, vijf minuten voor rust zorgde hij voor de enige treffer van het duel. Beveren bleef ook in de tweede helft voetballen, het leverde geen treffers meer op.

Lierse - Zulte Waregem 0-2 (0-1)
Ook Lierse SK kon Zulte Waregem niet afstoppen. Zulte Waregem stelde met een 2-0 zege de vierde plaats op de ranglijst veilig. Lierse SK begon het duel goed en had eigenlijk ook op voorsprong moeten komen. Zulte Waregem groeide langzaam in het duel en won uiteindelijk. Sergeant en Salou stelden vanavond de zege veilig.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!