Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ aast op Nando Rafael'


16 oktober 2005 - AZ heeft meer dan gewone belangstelling in Nando Rafael, zo meldt De Telegraaf in haar zondagseditie. De inmiddles 21 jarige Rafael moest in 2002 ons land noodgedwongen verlaten, aangezien de in Angola geboren asielzoeker geen werkvergunning kreeg. Rafael moest afscheid nemen van de jeugdopleiding van Ajax en vond onderdak in Duitsland, daar heeft hij inmiddels wel een paspoort gekregen.


Rafael kan dus nu ook in de Eredivisie gaan spelen en dat ziet hij eigenlijk wel zitten. De aanvaller is inmiddels uitgegroeid tot jeugdinternational van Duitsland maar spreek nog altijd vloeiend Nederlands. Zijn beste vrienden wonen ook nog altijd in Amsterdam.

De aanvaller heeft bij Hertha BSC nog een contract tot het einde van het seizoen, de speler zou de club dus transfervrij kunnen verlaten. AZ heeft al belangstelling getoond. Rafael speelde voor Hertha BSC al 65 duels in de Bundesliga waarin hij veertien maal tot scoren kwam.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!