Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse met 3-1 langs ADO Den Haag


16 oktober 2005 - Vitesse klom vandaag door een 3-1 zege op ADO Den Haag weer langzaam naar de middenmoot. Lange tijd leek een gelijkspel de meest logische uitslag. ADO Den Haag trok zich ver terug en liet Vitesse het spel maken, iets wat het team van Edward Sturing juist niet lukte.


ADO Den Haag mistte overigens eerste doelman De Vries vanwege trieste familieomstandigheden, zodoende moest Cees Paauwe als doelman starten. Paauwe kon echter niet voorkomen dat Vitesse na 32 minuten spelen op voorsprong kwam. Bodde probeerde de bal uit te verdedigen, de bal blenadde via de benen van zijn tegenstander Benson en de paal uiteindelijk in de goal. Nog voor rust kwam ADO Den Haag terug in het duel. Het was Roy Stroeve die scoorde.

De drie punten van vandaag zouden echter naar Vitesse gaan. Opnieuw was er een belangrijke rol weggelegd voor Ferrie Bodde. Dit maal verlengde de speler een vrije trap van Theo Janssen en zag de bal in de goal verdwijnen. In blessuretijd maakte invaller Hersi op aangeven van Amoah er zelfs nog 3-1 van voor Vitesse.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!