Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC moeizaam voorbij RBC Roosendaal


16 oktober 2005 - Het was vanmiddag moeizaam maar NEC won wel. In eigen huis werd er met 3-1 gewonnen van hekkensluiter RBC Roosendaal, dat steeds verder wegzakt.


NEC zocht de aanval, RBC Roosendaal loerde in Nijmegen vooral op de counter. NEC kwam na 23 minuten verdiend op voorsprong, het elftal van Cees Lok had het betere spel. Romano Denneboom was de scorende man aan Nijmeegse kant. In de slotminuut van de eerste helft kwam RBC namens Elkhattabi weer op gelijke hoogte, niet veel later in blessuretijd was het echter Niedzielan die namens weer scoorde.

De thuisploeg startte de tweede helft dus met een marge van 1 doelpunt. Het werd zelfs nog gesteund door de rode kaart van Frits Paap. De jonge RBC speler kreeg na ruim een uur spelen zijn tweede gele kaart. NEC wist echter niet snel een 3-1 voorsprong te pakken waardoor het spannend bleef, zeker vanwege de snelle counters van RBC. Uiteindelijk was het invaller Grot die toch nog voor NEC scoorde en zorgde voor de drie punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!