Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Volendam sluit aan bij VVV Venlo


16 oktober 2005 - FC Volendam voegde zich weer aan kop bij VVV Venlo. Volendam won vandaag in eigen huis van FC Den Bosch dat met 4-2 verslagen werd. Hierdoor komt Volemdan op hetzelfde aantal punten als VVV Venlo en schudt men subtopper Den Bosch voorlopig van zich af.


FC Volendam-FC Den Bosch 4-2 (2-0)
De slotfase van de eerste helft en de beginfase van de tweede helft bezorgden Volendam uiteindelijk een verdiende overwinning. In de voorlaatste minuut van de eerste helft opende Jack Tuyp de score. 1 minuut later was het Chaiat die Volendam met een 2-0 voorsprong de rust in bracht. Een minuut na rust was het al 3-0, dit maal was het El Gaaouiri die scoorde.
Berry Powel deed met een vrije trap ('72) namens FC Den Bosch nog wel iets terug. Een reactie was er echter al snel weer. Opnieuw was het El Gaaouiri die scoorde. De 4-2 eindstand werd uiteindelijk op het bord gebracht door Den Bosch speler Robbie Haemhouts.

Haarlem-Stormvogels Telstar 2-2 (0-1)
Tot twee maal toe kwam Haarlem op achterstand, maar er bleef toch een punt in eigen huis. Al na zeventien minuten had Jan Bruin de bezoekers van Stormvogels Telstar met een benutte penalty op een 1-0 voorsprong gebracht. Deze stand bleef lange tijd op het bord staan, totdat Patrick Lokken zeventien minuten voor tijd de stand weer op gelijke hoogte bracht. Enkele minuten later was het echter al weer Jan Bruin die scoorde. In de slotfase van het duel bezorgde Rodney Cairo voor Haarlem echter toch nog een punt.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!