Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anderlecht wil nieuw stadion


16 oktober 2005 - Anderlecht wil een nieuw stadion. De geruchten waren er al, vandaag volgde de bevestiging. Michel Verschueren kwam met het nieuws in het programma 'De Zevende Dag' .


Verschueren heeft de mening dat het huidige stadion simpel weg te klein is. "We hebben nu 20.000 abonnees. We moeten naar een stadion gaan waar plaats is voor 40.000 toeschouwers. Dan ben ik er zeker van dat we kunnen groeien naar 30.000 abonnees. Ik stel gewoon vast dat het huidig stadion te klein is. Tussen dit en 10 jaar moet Anderlecht uitkijken naar iets groters. Neemt niet weg dat het huidig stadion nog altijd het veiligste en mooiste stadion van BelgiŽ is. Elke dag zijn er in ons stadion congressen en elke dag zit ons restaurant vol."

Verschueren hoopt wel dat de overheid mee zal werken aan een nieuw stadion: "Zij moeten het nieuwe stadion helpen financieren. Op dit moment zijn de clubs niet meer in staat om dat zelf te doen. STVV bouwde een nieuw stadion en raakte in de problemen. Zonder Duchatelet bestonden ze nu niet meer. Hetzelfde verhaal voor Lierse. Anderlecht heeft als enige club in BelgiŽ zijn stadion zelf kunnen betalen. Ik kan u nu zeggen dat het ons de dag van vandaag niet meer zou lukken."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!