Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax maakt kleine winst bekend


17 oktober 2005 - Ajax heeft vanmorgen haar jaarcijfers bekend gemaakt. De Amsterdamse club, genoteerd aan de effectenbeurs, maakte het afgelopen seizoen een kleine winst van 2,8 miljoen euro. Over het seizoen 2003/2004 werd ngo een winst geboekt van 9,8 miljoen euro.


De omzet in Amsterdam steeg wel. Deze nam met 3,7% toe tot een bedrag van 66,6 miljoen euro. De inkomsten uit sponsoring namen in totaal ruim 1,1 miljoen euro toe. Het saldo aan- en verkopen bedroeg 0,8 miljoen euro positief. Er werden voor 15,6 miljoen euro spelers gekocht en voor 16,4 miljoen euro verkocht.

Overigens roept Ajax haar supporters op komende week naar de Champions League wedstrijd Ajax - FC Thun te komen. De kaartverkoop is vooralsnog teleurstellend te noemen. Toch zullen de wedstrijden tegen de Zwitsers sleutelduels zijn in de strijd om de tweede plaats in de groep.

Advertentie
Koop hier tickets van AjaxVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!