Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wegen van Genk en Heyen scheiden


17 oktober 2005 - De geruchten waren er al, tot dusver weren deze ontkend. Toch maakte Genk vandaag bekend middels een persbericht dat in goed overleg de wegen scheiden tussen de club en algemeen directeur Paul Heyen.


Het persbericht:
Vzw KRC GENK en P. HEYLEN wensen gezamenlijk een mededeling te doen betreffende de beŽindiging van de samenwerking.

P. HEYLEN heeft beslist de club te verlaten wegens blijvende meningsverschillen omtrent de nieuwe taakverdeling op directieniveau.

KRC GENK betreurt deze beslissing doch respecteert ze en dankt P. HEYLEN voor de goede samenwerking van de afgelopen 25 jaar, waarvan 9 jaar als algemeen directeur.

Beide partijen beklemtonen dat de beslissing totaal los staat van de sportieve resultaten vermits P. HEYLEN de afgelopen twee seizoenen geen substantiŽle rol meer heeft gespeeld inzake het sportieve beleid.

In onderling overleg werd beslist dat P. HEYLEN nog tot 31.10.2005 zal instaan voor de overdracht van zijn activiteiten en de club vanaf 01.11.2005 op hem beroep kan blijven doen als adviseur.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!