Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe stap in trainersloopbaan Meulensteen


17 oktober 2005 - Een nieuwe stap in de loopbaan van René Meulensteen. Onze landgenoot heeft promotie gemaakt bij Manchester United. Meulensteen was tot dusver werkzaam als techniektrainer bij de Engelse topclub zowel voor jeugd als ook het eerste elftal. De coach gaat dit werk voortaan combineren met een baan als trainer van het reserve elftal.


De 41 jarige Meulensteen volgt Ricky Sbragia op, die bij Bolton Wanderers aan de slag gaat. 'In de meeste gevallen wil je iemand uit de eigen organisatie promoveren. We zijn blij met de aanstelling van René als coach van het reserveteam', aldus manager Alex Ferguson op de website van Manchester United.

Meulensteen is al sinds 2001 werkzaam op Old Trafford. Meulensteen is een van de weinige coaches die in de leer is geweest bij techniek goeroe Wiel Coerver. Een ander is Ricardo Moniz, die verruilde onlangs PSV voor Tottenham Hotspur waar hij ook techniektraining geeft.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!