Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord krijgt Nigeriaanse verdediger op proef


17 oktober 2005 - Feyenoord krijgt de komende weken bezoek uit Nigeria. De 17 jarige Adeleye Dele zal op proef komen in Rotterdam. Al langer waren er berichten dat de speler op stage zou komen, maar nu is dat dan ook echt bevestigd. Dele maakte evenals de al eerder door Feyenoord gecontracteerde John Owoeri deel uit van de succesvolle Nigeriaanse ploeg onder 20.


Dele is een 17-jarige centrale verdediger die in eigen land uitkomt voor Shooting Star. Bij Feyenoord krijgt hij vooralsnog eerst de kans zich te bewijzen bij de beloften om later mogelijk nog mee te kunnen trainen bij het eerste elftal. Dele schakelde met Nigeria in de kwartfinale van het WK voor spelers onder 20 jaar in Nederland nog Oranje uit na strafschoppen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!