Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Ajax azen op Huntelaar


17 oktober 2005 - Zowel Feyenoord als Ajax volgende de verrichtingen van Heerenveen aanvaller Klaas-Jan Huntelaar. Afgelopen weekend scoorde de spits van Jong Oranje nog drie maal in competitieverband voor SC Heerenveen in Breda tegen NAC. Huntelaar genoot zijn opleiding bij PSV dat hij twee seizoenen geleden verruilde voor Friesland.


Voetbal International hoofdredacteur Derksen kwam met dit nieuws in het RTL programma Voetbal Insite. Het is al langer bekend dat Huntelaar wordt gevolgd door Feyenoord, dat verwacht dat Kalou en/of Kalou komende zomer zal vertrekken. De interesse van Ajax was tot dusver nog niet bekend.

Derksen kwam met nog meer nieuws. Aston Villa zou zich inmiddels hebben gemeld bij Ajax voor middenvelder Galasek. De Tsjech heeft zijn plaats verloren aan de jonge Maduro, waarvoor weer interesse zou bestaan van de Italiaanse topclub Juventus. Verdediger Julian Escude heeft de clubleiding van Ajax laten weten graag in januari, wanneer de internationale transfermarkt weer opengaat de club te willen verlaten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!