Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Besiktas aast op Serhat Akin


18 oktober 2005 - Vertrekt Serhat Akin al weer bij Anderlecht? Turkse media meldden dat de aanvaller dichtbij een overgang naar Besiktas staat. Anderlecht trok de speler juist afgelopen zomer aan van Fenerbache. Toch verwacht Serhat geen transfer. "Maar daar is momenteel niks van aan", zegt de spits in Gazet van Antwerpen.

"in Turkije zijn ze er heilig van overtuigd dat ik in januari naar Besiktas verhuis. Ze hebben al enquêtes gedaan onder de fans, iedereen staat 100 % achter mijn komst. Ik was in shock toen ik het hoorde, ik wist er niks van."

"De interesse van Besiktas streelt me wel. De trainer is gek van mij. Maar ik ben gelukkig bij Anderlecht en wil het hier maken. Als ik nu vertrek, zeggen ze dat ik het hier niet gemaakt heb."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!