Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koolhof zet De Nooijer terug naar tweede elftal


18 oktober 2005 - FC Dordrecht trainer Jurrie Koolhof heeft Gerard de Nooijer per direct teruggezet naar het tweede elftal, zo meldt RTV Rijnmond. Koolhof is niet tevreden over het functioneren van de centrale verdediger binnen en buiten de lijnen bij de Gouden Gids Divisieclub. Het is onbekend hoe lang de inmiddels 36 jarige verdediger is verbannen uit de eerste selectie.


Afgelopen zomer besloot Gerard de Nooijer evenals zijn broer Dennis te stoppen met betaald voetbal. Dordrecht bood de speler echter toch nog een contract aan waarop hij besloot nog een jaar langer door te gaan. Dit seizoen werd De Nooijer door Koolhof gebruikt als centrale verdediger maar ook op het middenveld.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!