Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax vanavond de grote favoriet


18 oktober 2005 - Gaat Ajax vanavond eindelijk weer eens scoren? Belangrijker nog wint Ajax vanavond van het Zwitserse FC Thun? Ajax moet vanavond wel winnen om uitzicht te houden op de tweede plaats in de groep achter Arsenal. Danny Blind zal vanavond waarschijnlijk starten met Anastasiou in de spits, Rosenberg zal op de bank moeten plaatsnemen.


De bookmakers zien het in ieder geval wel zitten met Ajax. De Amsterdammers worden gezien als de grote favoriet. Voor winst van Ajax wordt 1,45 maal je inzet uitgekeerd, voor winst van de kleine Zwitserse club die een aantal jaar geleden nog bij de amateurs speelden wordt 7 keer de inleg uitgekeerd. Een gelijkspel levert 4 maal je inzet op.

Nu is het mogelijk geld te verdienen aan winst van Ajax. Geloof jij dat Ajax wint. Zet dan risicoloos 15 euro op winst van de Amsterdammers. Wed 15 euro en verdien daarmee dus 21,75 euro. Mocht Ajax onverwacht toch verliezen of gelijke spelen dan wordt de 15 euro teruggestort. Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van MrBookmaker.com. KLIK HIER

Verwachte opstelling Ajax: Stekelenburg, Trabelsi, Grygera, Maduro, Emanuelson, Galasek, Lindenbergh, Sneijder, Rosales, Anastasiou en Babel.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!