Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beasley kandidaat speler van het jaar VS


19 oktober 2005 - PSV aanvaller DaMarcus Beasley is een van de drie overgebleven kandidaten die is overgebleven in de Speler van het Jaar verkiezing in de Verenigde Staten, waarvan de commerciele naam Honda Player of the Year Award luidt. Naast Beasley zijn ook Landon Donovon en Kasey Keller genomineerd voor de titel van beste Amerikaanse speler van het jaar.


Beasley heeft zijn nominatie te danken aan zijn goede spel voor PSV, waar ook de Champions League belangrijk was, als mede zijn spel bij Team USA. Voor de Verenigde Staten scoorde hij onder meer een belangrijke goal in de kwalificatiewedstrijd tegen concurrent Mexico.

Donovan won de titel vorig jaar maar wist in Europa maar niet door te breken, de aanvaller is al enige jaren eigendom van Leverkusen. Zijn grootste successen had hij echter in de MLS bij Los Angeles Galaxy. De andere kanshebber is doelman Kasey Keller. De keeper speelt momenteel voor het Duitse Mönchengladbach. Keller won de titel in 1999 en werd de afgelopen jaren niet genomineerd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!