Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Club Brugge wil weg uit Jan Breydel


19 oktober 2005 - Niet alleen Anderlecht hoopt een nieuw stadion te realiseren, Club Brugge aast namelijk op een vertrek uit het Jan Breydel-stadion dat voor het EK in 2000 nog ingrijpend werd veranderd. Marc Degryse, sportief directeur van Club in Het Laatste Nieuws: "Er moet iets gebeuren. Dit is het enige middel om te groeien."

"In de huidige staat, met amper 29.000 zitplaatsen, beantwoordt het stadion vanaf 2008 niet meer aan de normen die door de Uefa zullen worden gesteld voor deelname aan de Champions League. Ik ben ervan overtuigd dat Club tweewekelijks meer dan 30.000 toeschouwers kan aantrekken. Maar dan moet er ook extrasportief een beter product komen. Voetbal is immers meer dan enkel sport"

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!