Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kissi en Yildirim moeten eten


19 oktober 2005 - Heerenveen trainer Gertjan Verbeek dreigt Abdelkarim Kissi en Ugur Yildirim niet op te stellen in de wedstrijd tegen Dinamo Boekarest. De moslims doen aan de ramadan, maar moeten eten van de trainer. Kissi en Yildirim vasten in verband met de ramadan en nemen dus van zonsopgang tot zonsondergang geen voedsel tot zich. Tegen NAC werden beide spelers met kramp gewisseld.


Verbeek is bang dat hij het duo tegen Dinamo Boekarest (donderdag) al na een half uur moet wisselen, als ze niet eerst fatsoenlijk eten. ,,Ik respecteer ieders geloof'', zegt Verbeek woensdag in Voetbal International. ,,Maar ik praat wel op ze in.'' Want: ,,Een topsporter kan niet zonder gezonde en regelmatige voeding.''


Verbeek kan in de UEFA Cup-wedstrijd sowieso niet beschikken over Thomas Prager en Georgios Samaras. Zij zijn nog geblesseerd. Niklas Tarvajärvi mag niet voor SC Heerenveen uitkomen in Europese wedstrijden. Hij speelde dit seizoen al internationaal met zijn vorige club MyPa. (http://www.abelenstra.com/)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!