Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chinees bezoek voor Sparta


19 oktober 2005 - Sparta heeft gisteren een uitgebreide delegatie van de Chinees topclub Dalian Shide op bezoek gehad. De delegatie bestond onder meer uit General Manager Lin Le Feng, en de beide Vice General Managers Liu Jian Wei en Hui Xian Yu. Dalian Shide is in haar historie al acht maal kampioen geworden van China.

Er vonden een aantal oriŽnterende gesprekken tussen de Chinese club en Sparta plaats over de uitwisselingvan informatie, spelen van wedstrijden door Sparta in China en jeugdopleiding. De Sparta-delegatie bestond onder meer uit directeur Peter Bonthuis en Charles van der Steene. Na afloop van de gesprekken bekeek de gehele delegatie nog een training van de selectie van Sparta.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!