Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engelse interesse voor Nenad Jestrovic


19 oktober 2005 - Er lijkt een leegloop te komen volgend jaar zomer bij Anderlecht. Vincent Kompany lijkt dan klaar voor een overstap naar een Europese topclub, verder is er concrete belangstelling voor Christian Wilhelmsson, Anthony Vanden Borre, Michal Zewklakow en Hannu Tihinen. Nu staat ook Nenad Jestrovic nog nadrukkelijk in de belangstelling van enkele Engelse clubs.


De Europese topclubs staan in de rij voor Kompany, Ajax en enkele andere clubs loeren op Wilhelmsson en Vanden Borre. Zewlakow heeft de interesse getrokken van de Schotse koploper Hearts. Tihinen droomt openlijk van een overgang naar Engeland, een goede match vanavond tegen Liverpool zou de Finse middenvelder in een goed beeld moeten brengen.

Dan is er ook nog de belangstelling voor Nenad Jestrovic, zo weten de kranten te melden. Sheffield United, Leeds United, Wigan Athletic en West Ham United hebben allen interesse in de 29 jarige aanvaller. Jestrovic droomt van een overgang naar de Engelse competitie. De aanvaller heeft echter nog wel een contract tot de zomer van 2007 zodat Anderlecht een pak geld kan vragen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!