Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Donny de Groot akkoord met De Graafschap


19 oktober 2005 - Donny de Groot vertrek definitief naar De Graafschap. De aanvaller had de aanbieding van de Superboeren al enkele dagen in beraad maar kwam uiteindelijk vanmorgen tot een akkoord met de clubleiding van de Doetinchemse club. RBC Roosendaal en De Graafschap hadden al enige tijd een akkoord bereikt over een huurovereenkomst tot het einde van het seizoen.


De aanvaller was bij RBC Roosendaal overbodig geworden door de komst van de aanvallers Marcelino (Sporting Lissabon), Kpaka (Genk) en Elkhattabi (AZ). Bij De Graafschap is hij meer dan welkom en zal hij in de Gouden Gids Divisie voor de nodige goals moeten zorgen. De Superboeren willen zo snel mogelijk weer promoveren naar de Gouden Gids Divisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!