Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vandereycken topfavoriet voor baan Rode Duivels


19 oktober 2005 - René Vandereycken is de grote topfavoriet om de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels op te volgen. Gisteren werd officieel bekend dat de wegen tussen de KBVB en Aimé Anthuenis eind december zullen scheiden. Al langer wordt de naam van Vandereycken, momenteel zonder club, in verband gebracht met de Belgische voetbalbond.


De nieuwe bondsvoorzitter zal een belangrijke stem hebben in het aanstellen van een nieuwe coach. Naar alle waarschijnlijkheid zal Roger Vanden Stock de nieuwe voorzitter worden, ondanks een lopende rechtszaak tussen Vandereycken en Anderlecht, zou hij geen bezwaar hebben tegen een mogelijke aanstelling.

Vandereycken is volgens de kranten de grote topfavoriet, enkel en alleen als zijn eisen te hoog zijn, zal er elders worden gekeken. Elders is naar alle waarschijnlijkheid Marc Wilmots of Hugo Broos. Die laatste voldoet aan het eisenprofiel van de bond, maar heeft nog een contract bij Genk.

"Als de bond contact wil zoeken met Broos, had ik daar graag persoonlijk iets over gehoord", zegt Genk-preses Jos Vaessen in Het Laatste Nieuws. "Maar ik ga ervan uit dat de bond de coach niet zal komen zoeken in Genk. Ik heb ook geen reden om ontevreden te zijn over Broos." De Deense oefenmeester Morten Olsen zou niet langer een kandidaat zijn.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!