Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gilbert Bodart nieuwe trainer Wolven


20 oktober 2005 - Niet de Fransman Ludovic Batelli maar Gilbert Bodart lijkt de nieuwe man te worden bij La Louvière. Bodart kreeg de voorkeur en zal vanavond al een contract tekenen bij de Wolven, zo bevestigde de club tegenover Sporza.tv


Bodart had als voordeel dat hij extra sponsors en investeerders met zich zou meebrengen. De voorzitter van de Wolven, Filippo Gaone, had daar wel interesse in. Door de kranten wordt de naam van Franklink Sleuyter genoemd. Sleuyter is de voormalige geldschieter van Oostende en stapte na het ontslag van Bodart ook zelf op.

"Er is wel nog niks getekend", zei de ex-international vanmorgen in de kranten. "Na drie maanden werkloosheid wou ik eerst nog twee weken om alles grondig te bekijken en op een rijtje te zetten. Die twee weken zijn nu bijna om en de gesprekken gaan almaar meer de goede richting uit."

Bodart was in totaal anderhalf seizoen werkzaam bij KV Oostende, dit tot grote tevredenheid van Sleuytel. Na zijn ontslag werkte Bodart nog bij Eendracht Aalst maar kon het de club niet behoeden voor de degradatie naar de derde klasse.

De voormalig keeper gaat dus weer aan de slag in de Jupiler League. In zijn actieve loopbaan stond Bodart onder meer onder contract bij Standard, Bordeaux en Brescia. Tevens speelde hij 12 caps voor de Rode Duivels.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!