Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Werff nieuwe aanvoerder Dordrecht


20 oktober 2005 - Johan van der Werff is de nieuwe aanvoerder van FC Dordrecht. De doelman volgt de naar het tweede elftal verbannen Gérard de Nooijer op. Trainer Koolhof benaderde oorspronkelijk middenvelder Arjan van der Laan voor de aanvoerdersband, maar de routinier bedankte voor de eer. Hierop viel de keus op doelman Van der Werff.


De doelman zal de band in ieder geval tot het einde van het jaar dragen. Van De Nooijer is al enkele dagen niets meer vernomen in Dordrecht. De verdediger moest zich melden bij de beloften maar is daar tot dusver nog niet komen opdagen, een breuk tussen de Zeeuw en Dordrecht dreigt dan ook.

Ondertussen heeft de KNVB ingestemd met het gratieverzoek van Reinhard Breinburg. De verdediger, door Dordrecht gehuurd van Feyenoord, liep vorig seizoen tegen de lamp bij een dopingcontrole. Breinburg werd voor zes maanden geschorst en heeft er ruim twee maanden opzitten. Door nieuwe regels kon de speler gratie aanvragen, de KNVB heeft inmdidels schriftelijk ingestemd. De FIFA heeft dat mondeling ook al gedaan, waarschijnlijk zal hij dinsdag zijn rentree kunnen maken in de Amstel Cup tegen Volendam. Morgen speelt Dordrecht tegen Den Bosch, hiervoor komen de benodigde documenten te laat.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!