Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Einde seizoen voor Bernard Hofstede


20 oktober 2005 - Het seizoen van Bernard Hofstede is voorbij. Een MRI-scan in het ziekenhuis Twenteborg heeft uitgewezen dat de aanvaller zijn kruisband heeft gescheurd. Hofstede, bezig aan zijn eerste seizoen bij Heracles Almelo, liep de blessure afgelopen maandag op in het beloftenduel tussen Heracles en Feyenoord.


De 25 jarige aanvaller moest zijn transfer van VVV Venlo naar Heracles afgelopen zomer forceren met een arbitragezaak. In de voorbereiding raakte hij bij Heracles geblesseerd aan het bovenbeen. Hofstede raakte fit en maakte zijn debuut afgelopen zaterdag in de Amsterdam ArenA tegen Ajax. Afgelopen maandag ging het echter goed fout. Hofstede wordt volgende maand geopereerd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!