Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen gelijk in Boekarest


20 oktober 2005 - Heerenveen wist vanavond goed stand te houden. Tegen Dinamo Boekarest, die in de eerste ronde op eigen veld nog met 5-0 van Everton won, werd knap met 0-0 gelijkgespeeld. Dinamo drong wel aan, kreeg ook de kansen maar Heerenveen bleef overeind en hoopte zelfs nog via een spaarzame counteraanval te scoren.


Dinamo Boekarest werd voor af gevreesd, Heerenveen zou een moeilijke avond krijgen en met een verlies terugkeren. Niets bleek minder waar. Er was sprake van een veldoverwicht van Dinamo Boekarest, dat moet gezegd worden. Kansen konden de Roemenen echter nauwelijsk creeeren.

Natuurlijk was er ook nog de organisatie van Heerenveen die goed stond opgesteld waardoor het uiteindelijk 0-0 bleef. Een schitterend resultaat voor de Friezen die Dinamo Boekarest zien als een concurrent voor de derde plaats. Eerder op de avond won Olympique Marseille in Rusland knap van titelhouder CSKA Moskou met 2-1. CSKA Sofia kwam nog niet in actie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!