Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Loting Africa Cup verricht


21 oktober 2005 - De loting voor de Africa Cup die in januari en februari volgend jaar zal worden gespeeld in Egypte is verricht. Onder meer PSV (Kone, Ivoorkust), Ajax (Pienaar, Zuid-Afrika) en Feyenoord (Ghaly, Egypte) maar ook Sparta (Obodai, Ghana) zullen het na de winterstop enige tijd moeten doen zonder hun Afrikaanse internationals.


Ghaly en Kone zullen elkaar mogelijk zelfs ontmoeten. Zowel Ivoorkust als Egypte behoren tot Poule A. Tot deze poule behoort ook Marokko dat in de competitie ook al een groot aantal spelers heeft rondlopen, waaronder Boukhari (Ajax) en Boussaboun (Feyenoord).

Andere spelers die op de Africa Cup in actie kunnen komen, zijn bijvoorbeeld Trabelsi (Ajax), Saidi (Feyenoord) voor TunesiŽ, Vonk en Pienaar (Ajax) voor Zuid-Afrika en Ikedia (AZ) voor Nigeria. Ook Ghana zal goed worden vertegenwoodigd door de Eredivsie. Denk hierbij aan Obodai (Sparta), Yakubu en Amoah (Vitesse).

De loting:

Poule A: Egypte, Marokko, Ivoorkust, LibiŽ
Poule B: Kameroen, Congo, Togo, Angola
Poule C: TunesiŽ, Zuid-Afrika, Guinee, Zambia
Poule D: Nigeria, Senegal, Ghana, ZimbabweVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!