Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord ziet af van Dele Adeleye


21 oktober 2005 - Feyenoord heeft niet langer belangstelling voor de Nigeriaanse Dele Adeleye, zo laat de club weten op haar website. De pas 16 jarige Adeleye zou enkele weken op proef komen bij Feyenoord, maar trainde uiteindelijk slechts 1 dag mee met de beloften. Adeleye meldde zich vervolgend ziek en weigerde daarna mee te trainen met de selectie van Erwin Koeman.


Als zo'n jongen niet bereid is om mee te trainen met Feyenoord n hebben wij geen interesse meer, aldus technisch directeur Mark Wotte op de website van Feyenoord. Aan de weigering zit ook een financieel verhaal vast zo verduidelijkt Wotte. Zijn zaakwaarnemer wilde garanties voordat hij mee ging trainen. Wij gaan daar niet aan meewerken, zeker niet daar deze speler door zijn leeftijd voorlopig nog niet in Europa mag voetballen.

Vanmorgen werd al bekend dat de 16 jarige jeugdinternational, die met Nigeria onder 20 nog uitkwam op het jeugd WK in Nederland, inmiddels met Sparta mee traint. Het is onbekend of Sparta financieel wel een akkoord heeft bereikt met de zaakwaarnemer van Adeleye.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!