Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alex flirt openlijk met Milan


21 oktober 2005 - Alex da Costa, kortweg Alex, lijkt bezig te zijn aan zijn laatste seizoen in het shirt van PSV. De Braziliaanse defender flirt in het Eindhovens Dagblad openlijk met AC Milan. „Spelen met jongens als Dida, Cafu, Kaká en de andere Brazilianen is een droom voor iedereen, ook voor mij“, zei Alex. Daarnaast noemde Alex Milan een ‘groot elftal’.


Alex benadrukt overigens dat hij het bij PSV prima naar zijn zin heeft. „Maar iedereen werkt hard om beter te worden. Milan is in Europa mijn favoriete club. Zeker nu er zoveel Brazilianen spelen, is het makkelijk om daar te integreren.“ Afgelopen zomer stond de 23 jarige Alex al in de belangstelling van Milan, waar hij een veelvoud van zijn huidige salaris bij PSV kan opstrijken.

De verdediger gaf echter zijn woord aan PSV „En dat siert hem“, aldus coach Guus Hiddink in het Eindhovens Dagblad. „Hij heeft toen duidelijk niet voor het grote geld gekozen.“ Alex is eigendom van Chelsea, waarmee PSV een tweejarige overeenkomst heeft afgesloten. De verdediger staat na deze zomer nog drie jaar onder contract bij Chelsea.

Chelsea zou een optie hebben om Alex al in januari op te eisen, een vertrek is volgens Alex niet aan de orde. „Voorlopig blijf ik nog, ik heb het goed bij PSV. Maar in de zomer moet er toch te praten zijn.“Een transfer naar Londen behoort echter ook niet tot de mogelijkheden. Alex speelde te weinig interlands om in Engeland in aanmerking te komen voor een werkvergunning. Het is overigens onbekend of Chelsea wil meewerken aan een transfer van Alex naar Milan als het daadwerkelijk zo ver komt.

Wed 15 euro gratis op PSV - Ajax!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!