Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Inter Milan wil werk maken van Vanden Borre


22 oktober 2005 - Inter Milan lijkt werk te willen maken van Anthony Vanden Borre. De Italiaanse toploeg heeft de speler inmiddels uitgenodigd om een wedstrijd bij te wonen. Volgens Het Nieuwsblad heeft Inter maar liefst zes miljoen euro over voor de talentvolle Anderlecht verdediger.

De club zou komende zomer zaken willen doen en de speler dan eerst nog een jaar op huurbasis laten rijpen bij een andere Serie A club. Naast Inter zouden ook Tottenham Hotspur en Ajax hun interesse kenbaar hebben gemaakt. Anderlecht zal dus iets verzinnen. De club biedt Vanden Borre waarschijnlijk een nieuw contract tot 2009 aan met een jaarsalaris van 700.000 euro. Vanden Borre zou ook de garantie krijgen om op het middenveld te gaan spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!