Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nicolas Frutos officieel gepresenteerd


22 oktober 2005 - Nicolas Alejandro Frutos wordt de nieuwe aanvalsleider van Anderlecht. De Argentijnse aanvaller werd inmiddels officieel gepresenteerd en tekende een contract voor 4,5 seizoen. Frutos zal per 1 januari aanstaande aan de slag gaan. Het is de verwachting dat door de komst van Frutos Nenad Jestrovic de club zal gaan verlaten.

Frutos scoorde dit seizoen al negen maal in de Argentijnse competitie, waarmee hij topscorer is. Wel moet worden aangetekend dat vijf van de negen goals uit strafschoppen kwamen. De boomlange aanvaller speelt momenteel nog voor Independiente, dat de vierde plaats bezet in de Argentijnse competitie.

De competitie in Zuid-Amerika eindigt in november, het is dus goed mogelijk dat Frutos al in december mee zal trainen met Anderlecht. Een vertrek van Jestrovic wordt niet uitgesloten: "Het zou wel eens kunnen dat Jestrovic in januari vertrekt", zei coach Frankie Vercauteren. "Frutos is groot en sterk en kan de bal goed bijhouden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!