Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax gaat niet door met Boukhari en Anastasiou'


22 oktober 2005 - Ajax lijkt aan het einde van het seizoen afscheid te nemen van Hans Vonk, Nourdin Boukhari en Iannis Anastasiou, zo meldt Het Parool. Beide spelers hebben een aflopend contract. Ajax is de onderhandelingen gestart met enkele andere spelers met aflopende contract, een uitnodiging voor Vonk en Boukhari is nog niet de deur uitgedaan.


Ajax zou van alle spelers met een aflopend contract voor 1 december uitsluitsel willen hebben of de speler al dan niet wil blijven. Rechtsback Hatem Trabelsi gaf in een eerder stadium al aan komende zomer te willen profiteren van zijn transfervrije status.

De Amsterdamse club sprak al met Steven Pienaar en Maxwell over een nieuwe verbintenis. Onderhandelingen met Nigel de Jong zullen volgende maand aanvangen evenals met Tomás Galásek. De 32 jarige Galásek kan rekenen op belangstelling van Aston Villa, die de speler in januari zou willen overnemen. De Tsjechische middenvelder speelt bij Ajax alleen wanneer Maduro een linie terugzakt.

Wed 15 euro gratis op PSV-AjaxVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!