Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord bekeek Zweedse aanvaller'


22 oktober 2005 - Scouts van Feyenoord bekeken afgelopen donderdag Gunnar Heidar Thorvaldsson van het Zweedse Halmstad. De 23 jarige aanvaller scoorde tot dusver al 16 maal in de Zweedse competitie en kon zich afgelopen donderdag in het UEFA Cup duel tegen Hertha BSC bewijzen. Naast Feyenoord zouden ook het Engelse Birmingham City, de Schotse koploper Hearts en enkele Duitse clubs de speler hebben bekeken.


Thorvaldsson verloor met Halmstad met 1-0 van de Duitse subtopper, toch was hij blij dat er verscheidene clubs kwamen kijken. De aanvaller in de Zweedse krant Expressen: 'Ik weet dat er verschillende clubs belangstelling in me hebben en zijn komen kijken tegen Hertha. Het is mooi dat ze me komen bekijken. Ik ben erg gelukkig bij Halmstad, natuurlijk wil iedereen graag naar Europa verkassen.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!