Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Hearts niet langer geintresseerd in Zewlakow'


22 oktober 2005 - Het is nog maar de vraag of Hearts interesse heeft in Michal Zewlakow. De Poolse verdediger van Anderlecht trok de belangstelling van de Schotse koploper. De trainer, George Burley, een groot voorstander van de komst van Zewlakow stapte vandaag echter op. Burley kon het niet vinden met eigenaar en geldschieter Vladimir Romanov.

Hearts verloor dit seizoen nog niet in de Schotse Premier League en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke belager van Celtic en Glasgow Rangers. Burley was voor Schotse begrippen een topteam aan het bouwen met het geld van de puistant rijke bankier Romanov. Het boterde echter al lange tijd niet tussen Burley en Romanov, waarop de trainer nu zijn ontslag heeft aangeboden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!