Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Janssen vergroot zorgen RBC


22 oktober 2005 - RBC Roosendaal lijkt af te stevenen op een roemloze aftocht uit de Eredivisie. Er werd vandaag al weer voor de zevende keer dit seizoen verloren. Op eigen veld was Vitesse een maatje te sterk voor het elftal van Roks. De bezoekers wonnen met 3-0 mede door een uitblinkende Theo Janssen die ook twee treffers voor zijn rekening nam.


Theo Janssen was vanavond de man aan Vitesse kant. Er ging veel gevaar uit van de schoten van Janssen uit de tweede lijn. Toch begon RBC Roosendaal helemaal niet verkeerd aan het duel. Het was in de openingsfase zelfs sterker en zag al na 30 seconden spelen een doelpunt van Tyrone Loran wordne afgekeurd. Langzaam kantelde de wedstrijd en nam Vitesse meer het initiatief.

Na 21 minuten spelen was het dan ook Theo Janssen die de score namens Vitesse opende. Daarna was het een gelopen koers. RBC had nauwelijks nog iets in te brengen tegen de bezoekers. Het enige probleem aan Vitesse kant was de afronding, zo bleef het lange tijd slechts 1-0. Wel zou Vitesse een man meer situatie krijgen. RBC doelman Mark Volders werd in de blessuretijd van de eerste helft namelijk van het veld gesturud nadat hij de doorgebroken Theo Janssen had neergehaald.

In de tweede helft ging Vitesse door met het missen van kansen. Invaller Youssouf Hersi moest er uiteindelijk aan te pas komen om de overwinning definitief veilig te stellen. De middenvelder, net drie minuten in het veld, scoorde na 64 minuten spelen. Uiteindelijk maakte Janssen er vlak voor tijd nog 3-0 van. Vitesse vindt door de overwinning aansluiting bij de subtop.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!