Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sint Truiden geeft Zulte Waregem pak slaag


22 oktober 2005 - Dit maal geen nieuwe stunt voor Zulte Waregem. De promovendus kon bij winst vanavond stijgen naar de derde plaats. Het ging echter op eigen veld hard onderuit tegen Sint Truiden. STVV haalde met maar liefst 5-1 uit.


Zulte Waregem - Sint-Truiden 1-5 (0-2)
Het sprookje van Zulte Waregem werd wreed verstoord door Sint Truiden. De bezoekers gaven de gastheren duidelijk een lesje in efficiënte. Al bij rust was er een verschil van twee doelpunten door goals van Stolica en Hajnal. In de tweede helft werd het alleen maar erger voor de promovendus.

Sint Truiden liep zelfs nog verder weg. Stolica scoorde nog twee goals, waardoor hij zijn hattrick rond had. Namens Zulte Waregem wist Ibrahim Salou nog wel tegen te scoren, maar het laatste doelpunt van het duel, de 5-1, werd gescoord door Désiré MbonabucyaRC Genk – Moeskroen 1-0 (0-0)

Eindelijk was er weer eens iets terug te zien van het oude Genk. De ploeg is tot dusver bezig aan een teleurstellend seizoen, een plaats in de middenmoot en al uitgeschakeld in Europa. Vandaag speelde men sinds lange tijd weer een goede wedstrijd al kwam de ploeg wel moeilijk tot scoren. Verdediger Sigurdsson moest er uiteindelijk aan te pas komen om te scoren. De IJslandse verdediger scoorde uit een hoekschop.La Louvière – Lierse 1-0 (0-0)

De Wolven lijken met het aanstellen van Bodart als nieuwe trainer een gouden zet te hebben gedaan. Vandaag pakte La Louvière weer eens de volle drie punten. Al in de eerste helft had La Lou op voorsprong moeten staan, beide ploegen gingen echter rusten met een 0-0 tussenstand. Uiteindelijk was het invaller Pottier die tien minuten voor tijd de winnende treffer scoorde.


Overige uitslagen
AA Gent – KSK Beveren 3-0
Germinal Beerschot - Brussels: 0-1
Cercle Brugge - Roeselare: 2-2Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!