Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kevin Begois maakt debuut in Eredivisie


23 oktober 2005 - Onze landgenoot Kevin Begois heeft zijn debuut gemaakt in het eerste elftal van Roda JC. De doelman werd de afgelopen seizoenen uitgeleend aan VVV Venlo, wat een divisie lager speelt. In de winterstop van het seizoen 2001/2002 werd de speler door Roda JC aangetrokken van KV Mechelen en direct weer doorverhuurd aan VVV.

Bij VVV Venlo werd Begois een ware belofte. De doelman speelde maar liefst 90 duels in het eerste elftal en kreeg zaterdagavond voor het eerst de kans bij Roda JC. Trainer Huub Stevens was niet tevreden over zijn eerste man Vladan Kujovic en haalde per direct Begois terug van VVV. Begois begon het duel moeizaam en zat niet goed bij de eerste goal, daarna herstelde hij zich evenals Roda. De Limburgers wonnen dan ook met 3-2 in Rotterdam van Sparta en klimmen daarmee op naar de middenmoot.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!